Telefoonnummer

06 36 222 386

Emailadres

info@huidtherapieskinshine.nl

Geopend op

ma, di, wo

Wil je informatie over de huid? Dan ben je bij Huidtherapie SkinShine aan het juiste adres! De huidtherapeut adviseert je graag over verzorging van de huid, het tegengaan van huidproblemen en bijbehorende behandelingen. Daarnaast kun je behandelt worden voor littekens, huidveroudering, couperose, acne, pigmentvlekken en nog veel meer. Je kunt te allen tijde eerlijk advies verwachten.

Wat kun je vinden op deze website?

Er worden een aantal huidproblemen onder de loep genomen. Je kunt informatie vinden over de ontstaanswijze van bepaalde huidproblemen en de manier waarop deze behandelt kunnen worden. Uiteraard zijn dit niet de enige huidproblemen waarmee je bij Huidtherapie SkinShine terecht kunt.

Wil je informatie over een bepaald huidprobleem of tips en tricks voor huidverzorging?

Neem dan contact op via info@huidtherapieskinshine.nl of via 06 36 222 386. Tijdens een intakegesprek wordt je huid geanalyseerd, waarna de behandelopties met je besproken worden. Aan de hand daarvan kan de huidtherapeut samen met jou een behandelplan opstellen.

De behandelend huidtherapeut

Hoi! Ik ben Lana Kokos, hoofdbehandelaar bij Huidtherapie SkinShine. In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heb ik werkervaring opgedaan in gezondheidscentra en een cosmetische priv├ę kliniek. Hierdoor heb ik ervaring met zowel medische als cosmetische behandelingen. Ik sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Het volgen van bij- en nascholingen staat bij mij hoog in het vaandel om mijn kennis up to date te houden. Ik vind het fantastisch om mensen blij te maken en meer zelfvertrouwen te geven door de huidconditie te verbeteren. Wanneer je uiteindelijk met een glimlach de deur uit gaat, geeft mij dit veel voldoening.

Iedere huid is uniek en dat betekent dat er voor iedereen een behandelplan op maat wordt afgesteld. Ik kijk graag samen met je naar de mogelijkheden om jouw huid weer te laten stralen.